• medicinska skola senta

KEDVES LÁTOGATÓ!

Üdvözlünk a Zentai Egészségügyi Középiskola honlapján! Arról a középiskoláról van szó, amelynek hosszú múltja van, mégis nagyon új. Van már hagyománya, de a fejlődést követően korszerű. Amely egyaránt képviseli a szakma, a tudomány, a nevelés és kultúra értékeit. Egy olyan szakmát oktatunk, amely túl a megtanulhatóságon, a hivatásról szól. Hivatásról az emberek, az egészség és a társadalom felé. Hogy miről szól ez? Arról, hogy egy beteg világot, az ember beteg életét (és nem csupán testének működészavarait) jobbá, egészségesebbé, elviselhetőbbé tegyük. Hogy néha a tehetetlenséggel is szembenézve embere legyünk annak, akinek éppen nincs embere. Hogy támasz legyünk ott, ahol megingott a szilárdság és biztonságot adjunk ott, ahol a kétségbeesés fenyeget. Túl ideálisnak tűnik? Lehet, de hova jutunk, ha már a céljainkat is alacsonyra tesszük? A nemes célok magasak. Kihívás, de elérhető feladat. Küzdelmes, de életet ment(het). Szigorú, de emberséges és az emberért van. Iskolánk és honlapunk kínálata ezt a célt szolgálják és ha erre készséget, vágyat, kíváncsiságot érzel, kedves pályakereső fiatal, érdeklődő látogató, ajánljuk figyelmedbe kínálatunkat és várjuk további érdeklődésedet.

medicinska skola senta

Nagy Abonyi Zoltán igazgató

FONTOS INFORMÁCIÓK ÉS DOKUMENTUMOK

Erasmus +

Letölthető dokumentumok

HÍREK

egészségügyi középiskola zenta

06.12.2021- 20:21

Iskolánk 16 tanulója Gere Anikó és Halász Jelena tanárnők vezetésével részt vett Topolyán a TSC és a nisi Radnički csapatok közötti összecsapáson.

medicinska skola senta

25.11.2021 – 16:21

Megemlékezés a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapјán

medicinska skola senta

24.11.2021 – 20:17

2021. november 24-én közös ülést tartottak az Egészségügyi Középiskola és a Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola diákparlamentjei.