NŐGYÓGYÁSZATI-SZÜLÉSZETI NŐVÉR

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/medicinskasentae/public_html/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/medicinskasentae/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 113 sor).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? require_once() függvényben (/home/medicinskasentae/public_html/includes/module.inc 341 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/medicinskasentae/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

FONTOS INFORMÁCIÓK ÉS DOKUMENTUMOK:

Az RTS oktatási oldala:

Pannon TV távoktatási oldala:

Letölthető dokumentumok:

Az iskola legfiatalabb szakja, de jelentős elvi és technikai előkészület előzte meg a megnyitását. Biztosítottuk a különböző modellek, eszközök használatát, a kórházzal megegyezően pedig a jelentős szakmai gyakorlatok elvégzését. A körülmények (és egyre inkább a törvény is) ugyanis szükségessé teszik, hogy a szülészet és az újszülöttekkel való bánás ugyancsak a lehető legmagasabb szakmai színvonalat érje el, ill. olyanok végezzék, akik eleve ezt akarták végezni, erre van elhivatottságuk és megfelelő szakképesítésük. Jelenleg egy generáció tanul az iskolában, magyar nyelven, a 2008/2009-es tanévben pedig megnyitjuk az első szerb nyelvű szülészeti-nőgyógyászati tagozatot is. 

A tanterv az első két évben megegyezik az egészségügyi nővér-technikus szak tantervével. A harmadik évtől indulnak az erre a szakra jellemző szaktantárgyak mint pl. gyermekgyógyászat, nőgyógyászat, szülészet stb.

Munkakör

Gondozza és ápolja a várandós nőket, kismamákat és a nőgyógyászati panaszokkal szenvedő pácienseket.

Pontszám

Tanév Minimum Maximum
2006/2007 66,14 99,5